Bentley vd Heffinck

 

Bentley vd Heffinck är född 2001 och mäter 172 cm. Han är e Upsilon vd Heffinck (Clinton - Darco) - Heartbreaker. Han har själv tävlat 1,50 med flera olika ryttare och kommer ur ett mycket starkt möderne. Hans mamma Souvenir vd Heffinck tävlade själv 1,60-hoppning och hon har flera syskon som gjort det samma. Bentley har yngre syskon som så långt går 1,40-klasser.

Bentley har visat sig fungera mycket väl i avelsboxen. Han har redan ett stort antal avkommor som tävlar 1,60 och låg under 2016 på 1:a plats i sin åldersgrupp enligt Horsetelex hingstranking. Han ligger dessutom på plats 80 i WBFSHs hingstranking. Hans avkommor har vunnit årgångschampionaten i både Belgien och Frankrike.

Bentley är godkänd i flera avelsförbund och är premierad Ambassador i sitt eget förbund BWP vilket är det högsta man kan uppnå i Belgien. Han verkar via ettstolicens i SWB och kostar 900 euro med levande föl-garanti. 30% erläggs innan seminering och resterande när stoet är konstaterat dräktig på 17 dygn. Moms tillkommer med 10% om du inte har ett svenskt momsregistreringsnummer.

 

Läs mer om Bentley här.

Härstamning

Bentley vd Heffinck